April 23, 2017

Please reload

Recent Posts

Website vernieuwd!

April 23, 2017

1/1
Please reload

Featured Posts

Toertocht NK Elliptigo 2017

July 6, 2017

Afgelopen zondag werd de NK Elliptigo weer in Amsterdam Sloten georganiseerd. Ik deed de begeleiding van de toertocht door het Amsterdamse bos dit jaar. Na een ronde over het wedstrijd circuit ging onze route langs het dorpje Sloten.  Het lange kanaal bracht ons naar het Amsterdamse bos.  Vanwege de roei wedstrijden konden we niet langs de bosbaan maar via het park, sportvelden en manege kwamen we ook  bij de geitenboerderij. We hebben daar een kleine pauze gehouden en zijn de route verder gereden tot het pontje van Ome Piet. Op dit charmante pontje zijn we naar de overkant gebracht om weer langs het kanaal en de mooie molen terug te zijn voor de prijsuitreiking. Ook wij kregen een medaille! Kortom een heerlijke dag op de Elliptigo!

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Follow Us

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Search By Tags
Please reload

Archive
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2017 Gobow Sports