Over GoBow

Voor leuke sportieve activiteiten, gezelligheid, natuur en plezier in bewegen!

Lucia Steenhoff
Personal trainer

Gobow Sports heb ik opgericht na mijn terugkeer uit Amerika.  Ik heb twee jaar in de staat Massachussets gewoond en heb daar inspiratie opgedaan voor een aantal vernieuwende sportactiviteiten. Vanwege persoonlijke blessures richt ik mij met name op sporten die minder belastend zijn voor de gewrichten, zoals trainen op de Elliptigo, boogschieten en Kangoo dance. Daarnaast houd ik ook van funsporten met spelelementen erin en heb het Archery Attack en You Fo erbij genomen als leuke sports voor teambuilding en sportdagen. Ik sta altijd open voor leuke nieuwe sporten dus wie weet wat er nog bij gaat komen...

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de ALO te Amsterdam en heb later de PABO gedaan en een aantal jaar als vakdocente LO en groepsleerkracht op diverse basisscholen gewerkt.  Bij de KNHB-bond heb ik mijn opleiding gevolgd tot handboog instructeur niveau 3.

Ik ben nu voor Gobow actief als personal trainer en organiseer clinics voor bedrijven, scholen en particulieren. Daarnaast ben ik ook groepsleerkracht op een Daltonschool.

Ik hoop je graag te leren kennen bij een van de sportactiviteiten.

Met sportieve groet,

Lucia Steenhoff

© 2017 Gobow Sports