top of page

Over GoBow

Voor leuke sportieve activiteiten, gezelligheid, natuur en plezier in bewegen!

Albula top.jpg
Lucia Steenhoff
Personal trainer

Gobow Sports richt zich op outdoor sporten en activiteiten die leuk zijn om te doen en ook minder belastend zijn op uw gewrichten. Het idee is ontstaan tijdens mijn verblijf in Amerika waar ik de Elliptigo voor het eerst voorbij zag rijden. Vanwege een lastige blessure kon ik niet hardlopen maar de Elliptigo heeft hier verandering in gebracht. Eenmaal terug in Nederland ben ik klein begonnen en heb inmiddels  de sportactiviteiten uitgebreid met Kangoo Jumps, Boogschietactiviteiten en You Fo.

Ik ben blij de activiteiten vanuit deze mooie omgeving te mogen aanbieden. De variatie in de omgeving is groot, van bos en hei tot Vestingstad en waterlinie. En Muiderberg heeft een gezellig strand!

Ik sta altijd open voor leuke nieuwe sporten dus wie weet wat er nog bij gaat komen...

Ik ben in 1996 afgestudeerd aan de ALO te Amsterdam en heb later de PABO gedaan en een aantal jaar als vakdocente LO en groepsleerkracht op diverse basisscholen gewerkt.  Bij de KNHB-bond heb ik mijn opleiding gevolgd tot handboog instructeur niveau 3.

Ik ben nu voor Gobow actief als ZZP-er en organiseer clinics voor bedrijven, scholen en particulieren. Daarnaast ben ik ook groepsleerkracht op een basisschool. 

Ik hoop je graag te leren kennen bij een van de sportactiviteiten.

Met sportieve groet,

Lucia Steenhoff

bottom of page