top of page

Wat is Kangoo Jump

Kangoo Jumps zijn speciale schoenen met IPS ( Impact Protection System) eronder. Door deze vering behoort trainen op Kangoo jumps tot de rebound trainingen. Je hebt als het ware twee kleine trampolines onder je voeten. Ook deze manier van trainen is wat minder belastend op de gewrichten en kan individueel en in groepsverband utgevoerd worden. 

LOW-IMPACT

Door het IPS-impact protection system, wordt 80% van de impact opgevangen. Hierdoor komt er minder belasting op de pezen en gewrichten.

COMFORTABEL

De schoen zit stevig om de enkels en is eenvoudig aan te doen door de gespen. 

Veel plezier tijdens het jumpen

Door de lichtvoetigheid worden er endorfines vrijgemaakt waardoor je je happy voelt. Leuk voor teamuitjes en kinderfeestjes.

GEWICHTSDRAGENDE TRAINING

Draagt bij aan een stevige botstructuur. Ook het lymfatisch systeem en de celstructuur wordt beter. (zie effecten rebound training)

BUITEN en binnen

Kangoo Jumpen kan je overal doen.

TRAINING VOOR JE HELE LICHAAM

Door de variatie in oefeningen train je niet alleen je conditie maar werk je ook aan stevigere spieren voor de armen, benen en buik. 

GOED VOOR JE HART

Het cardiovasculair systeem, hart-longen wordt getraind en je conditie kan beter worden. 

VERVOERBAAR

Kangoo jumps kan je d.m.v. een speciale sporttas met schouderband overal mee naar toe nemen. Clinics kunnen goed op eigen locatie gegeven worden.

Bedrijfs fitness

Kangoo jumpen is voor bedrijfs fitness programma's geschikt.

Revalidatie

Van oorsprong komen de kangoo Jumps uit een revalidatie programma van een Zwitserse fysiotherapeut.

bottom of page