top of page

Wat is ElliptiGo

De ElliptiGo is een soort crosstrainer die het hardlopen simuleert, maar dan zonder de belastende impact op de gewrichten. De ElliptiGo biedt een goede cardiovasculaire training en je rijdt door prachtige natuurgebieden, zoals bos en hei. Veel leuker dan binnen op de sportschool! Geweldig voor iedereen, zowel recreatieve als topsporters. 

LOW-IMPACT

Een vloeiende, elliptische beweging voorziet u van een geweldige training die mild is op uw knieën, heupen, enkels en rug.

COMFORTABEL

De vanzelfsprekende “staande” houding vermindert de druk op uw nek en rug en elimineert zadelpijn volledig.

VEEL PLEZIER TIJDENS RIJDEN

De snelheid, handeling en beweging voelt als “rennen op lucht,” wat u een zorgeloze sportervaring geeft op iedere leeftijd.

GEWICHTSDRAGENDE TRAINING

Verhoogt de hartslag, verbrandt calorieën en helpt de botdichtheid te verbeteren.

BUITEN

Bedoeld om ongestoord buiten te rijden op dezelfde paden waarop u loopt, jogt, of fietst, maar ook geschikt voor binnen met de hometrainers (alleen 3C, 8C en 11R), waardoor u het gehele jaar kunt trainen ongeacht het weer.

VERHOOGD ZICHT

Een hogere positie maakt het makkelijker voor u om te zien en om gezien te worden.

GOED VOOR JE HART

Verbrandt tot 33% meer calorieën dan een traditionele fiets, door u een betere training in kortere tijd te geven.

TRAINING VOOR JE HELE LICHAAM

Naast de buik, been en bilspieren die tijdens het Elliptigo-en veel worden gebruikt trainen we ook extra op arm, buik en bilspieren m,b.v. bijvoorbeeld elastieken en plankjes.

VERVOERBAAR

Past in bijna alle voertuigen en op een aantal dak- en trekhaakdragers.

ONE-SIZE FITS ALL

De stuurhoogte en de trapbeweging zijn verstelbaar waardoor gebruikers van 1,45m tot 2,10m hun optimale instelling kunnen vinden voor een comfortabele rit.

bottom of page