top of page

Toertocht NK Elliptigo 2017

Afgelopen zondag werd de NK Elliptigo weer in Amsterdam Sloten georganiseerd. Ik deed de begeleiding van de toertocht door het Amsterdamse bos dit jaar. Na een ronde over het wedstrijd circuit ging onze route langs het dorpje Sloten. Het lange kanaal bracht ons naar het Amsterdamse bos. Vanwege de roei wedstrijden konden we niet langs de bosbaan maar via het park, sportvelden en manege kwamen we ook bij de geitenboerderij. We hebben daar een kleine pauze gehouden en zijn de route verder gereden tot het pontje van Ome Piet. Op dit charmante pontje zijn we naar de overkant gebracht om weer langs het kanaal en de mooie molen terug te zijn voor de prijsuitreiking. Ook wij kregen een medaille! Kortom een heerlijke dag op de Elliptigo!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page